• Energetisch consult Uden

Consult

Tijdens een energetisch consult gaan we kijken wat jou onbewust belemmerd. Door je hiervan bewust te worden, kun je dit verwerken en loslaten. Deze blokkades (onverwerkte ervaringen) kijken we samen aan, jij verwerkt ze en laat ze los. Ik sta je bij en ondersteun je, zodat je dit proces veilig doorloopt.

Thema’s en categorieën

Voorafgaand aan het consult vraag ik je naar een thema. Een thema is een klacht waar je last van hebt en waar je van af wilt, zoals verdriet, vermoeidheid of pijn. Een thema kan ook een gevoel zijn dat je graag wilt ervaren, zoals: rust in je hoofd, levensvreugde, intimiteit, vertrouwen, liefde of kracht. Dit zijn enkel voorbeelden, het kan dus zijn dat je een andere klacht hebt of iets anders wilt ervaren.

De thema’s zijn onder te verdelen in drie categorieën: iets wat je graag wilt, iets waar je graag van af wil of iets waar je graag naar toe wilt werken.

Mag ik jou ondersteunen?

Laat je niet weerhouden, schaam je niet en geloof erin dat je van je klachten af kan komen. Heb je vragen of heb je het idee dat ik jou kan bijstaan en ondersteunen? Neem dan gerust contact met mij op.

Is een energetisch consult effectief voor jou?

Een energetisch consult kan worden ingezet bij zowel volwassenen als kinderen. Heb jij of heeft jouw kind last van onderstaande klachten of hebben onderstaande situaties een negatieve invloed? Dan kan een energetisch consult zeer effectief zijn.

 • Onverwerkte trauma’s, ervaringen of emoties
 • Vermoeidheidsklachten, depressie, burn-out of overspannenheid
 • Fysieke en/of emotionele pijn bij klachten
 • Problemen met zelfacceptatie, negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen
 • Angst of innerlijke onrust
 • Slaapproblemen, zoals een onrustige slaap of nachtmerries
 • Onverklaarbare klachten
Energetisch consult

Blokkades

Tijdens het consult begeleid ik je naar onbewuste blokkades, zodat je onder leiding van mij met deze persoonlijke blokkades aan de slag kunt. Dit betekent dat ik mezelf afstem op jouw energetisch lichaam en daarmee ga ‘voelen’ wat de oorzaak is van jouw thema. Op deze manier ga je zelf aan de slag met jouw blokkades en zullen de klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Uiteindelijk verwerk je zelf deze oude ervaringen. Jij doet dit zelf, zodat je daar nieuwe kracht uit kan halen. Soms kan dit lastig zijn, onverwerkte ervaringen zijn niet voor niets nog onverwerkt, daarom ondersteun ik je tijdens dit proces en bied je de veiligheid die je daarbij nodig hebt. Jij kan dit! Het enige wat je nodig hebt is moed en nieuwsgierigheid. Dat is het mooie van het energetisch lichaam, niet alleen het probleem, maar ook de oplossing zit in jou!

Mijn werkwijze tijdens het consult

De cliënten die bij mij komen voor een consult, willen vaak dat er iets in hun hoofd of lichaam verandert. Ze willen bijvoorbeeld meer rust in hun hoofd, vertrouwen krijgen in mensen, een betere verbinding ontwikkelen met zichzelf of met anderen. Het kan ook zijn dat je juist ergens van af wilt, zoals een bepaalde angst, langdurig verdriet of een verslaving.

Na een inleidend gesprek met de cliënt, ga ik op zoek naar de oorsprong van het thema. Uit ervaring weet ik dat het vaak onverwerkte ervaringen zijn die we tot dit moment niet konden of wilden voelen. Onverwerkte ervaringen worden blokkades die we meedragen in ons systeem. Uiteindelijk veroorzaken blokkades de klachten.

Tijdens het energetisch consult gaan we de ervaring niet zozeer opnieuw beleven, maar nodig ik je uit om het gevoel – wat je toen niet voelde – nu wel te voelen. Ik zorg ervoor dat het onbewuste bewust wordt gemaakt. Als je dit gevoel kan verwerken, zal dit resulteren in verlichting of verdwijning van de klacht. Uiteraard zorg ik tijdens het consult voor de veiligheid die je nodig hebt.

Een consult speciaal op jou afgestemd, is het beste wat ik je kan bieden. Ieder mens is anders en bijzonder op zijn of haar manier. Samen verlichten we je klachten of laten we ze verdwijnen. Jij doet het en ik sta je bij.

Emiel Verhoeven energetisch therapeut

Kosten consult

Een persoonlijk consult duurt ongeveer 1,5 uur en vindt plaats bij mij in de praktijk in Uden, Noord-Brabant. De kosten per consult zijn € 100,-.

Consulten vinden plaats op woensdag, vrijdag en zondag. Ga jij samen met mij op zoek naar de oplossing en verwerk je oude ervaringen, terwijl ik je steun?

Let op: Ben je zwanger, gebruik je zware antidepressiva en/of antipsychose middelen? Dan kan ik je helaas niet behandelen.

Een consult is nooit een vervanging van gespecialiseerde medische hulp.

Kernwaarden van Emiel

Er zijn vast en zeker meerdere energetisch therapeuten die jou kunnen helpen. Het gaat om het gevoel dat je hebt bij een energetisch therapeut. Bij wie voel jij je prettig, wie vertrouw je, bij wie ben je helemaal op je gemak en durf je je 100% open te stellen? Mijn kernwaarden zijn:

 • Zeer persoonlijke werkwijze
 • Vertrouwd en veilig
 • Werk vanuit eigen ervaring
 • Veel kennis door opleidingen en workshops