Over mij

Mijn naam is Emiel Verhoeven en ik woon samen met mijn lieve vrouw en onze zoon in het gezellige Uden in de provincie Noord-Brabant. Sinds een aantal jaar ben ik opgeleid als energetisch therapeut. Ik heb diverse workshops en opleidingen gevolgd op het gebied van het energetisch lichaam, huisreiniging en familieopstellingen. Mijn cliënten ondersteun ik en sta ik bij in het proces om van hun klachten af te komen in mijn eigen praktijk in Uden.

Mijn verleden

Na de middelbare school kwam ik erachter dat ik liever in de praktijk leerde dan dat ik in de schoolbanken zat. Ik was veel liever met mijn handen bezig. Deze kans kreeg ik bij een meubelfabriek, daar ben ik doorgegroeid naar eindverantwoordelijke op de kwaliteitsafdeling. Na acht mooie jaren was dit bedrijf helaas genoodzaakt te stoppen. Daarna heb ik 18 jaar gewerkt bij een toonaangevend import-export bedrijf, en werk ik nu nog 3 dagen in loondienst in de meet- en regeltechniek.

Mag ik jou ondersteunen?

Laat je niet weerhouden, schaam je niet en geloof erin dat je van je klachten af kan komen. Heb je vragen of heb je het idee dat ik jou kan bijstaan en ondersteunen? Neem dan gerust contact met mij op.

Interesse in het energetisch lichaam

In de loop der jaren kreeg ik last van klachten. Voor deze klachten ben ik bij de huisarts geweest, heb ik met een psycholoog gepraat en heb ik meegedaan aan groepstherapie van het GGZ, maar niets hielp. Tot iemand mij de cursus ‘oud zeer verwerken’ aanraadde. Hierdoor kreeg ik interesse in het energetisch lichaam. Ik ervaarde hoe mooi en vooral interessant ons energetisch lichaam werkt. Inmiddels zijn mijn klachten verdwenen en ondersteun ik graag anderen om van hun klachten af te komen.

Persoonlijke drijfveer

Mijn motivatie om te werken als energetisch therapeut is dat ik me echt wil verbinden met mensen. Mensen die vastlopen in bepaalde stukken wil ik bijstaan en ondersteunen. Ik wil ze laten voelen dat ze er niet alleen voor staan en dat er een oplossing is voor hun probleem. Ik voel keer op keer de ontroering wanneer ik mensen mag ondersteunen bij hun klachten en ze mag bijstaan in het proces. Dit geeft mij een enorme drive. Het krijgen van mooie en oprechte feedback bezorgt me elke keer weer kippenvel.

Het verzamelen van recensies is in deze branche niet heel makkelijk. Mensen vinden het vaak lastig of onprettig om daadwerkelijk een recensie te plaatsen, aangezien het over persoonlijke problemen gaat of over geesten. Mocht ik jou geholpen hebben en wil jij wel graag een recensie plaatsen voor op mijn website, dan is dat altijd enorm welkom. Het kan anderen namelijk overtuigen om de juiste stap te zetten.

Emiel Verhoeven energetisch therapeut

Kernwaarden van Emiel

Er zijn vast en zeker meerdere energetisch therapeuten die jou kunnen helpen. Het gaat om het gevoel dat je hebt bij een energetisch therapeut. Bij wie voel jij je prettig, wie vertrouw je, bij wie ben je helemaal op je gemak en durf je je 100% open te stellen? Mijn kernwaarden zijn:

  • Zeer persoonlijke werkwijze
  • Vertrouwd en veilig
  • Werk vanuit eigen ervaring
  • Veel kennis door opleidingen en workshops