• Huisreiniging Uden

Huisreiniging

Een huisreiniging is een energetische schoonmaak van ongewenste en/of verouderde energieën in huis. Het huis wordt gezuiverd en negatieve energieën zullen verdwijnen of neutraliseren. Ongewenste energieën kunnen ook entiteiten zijn. Een entiteit is een overleden persoon, ook wel ziel of geest genoemd. Een entiteit is energetisch achtergebleven op de aarde en beseft niet dat hij of zij geen aards lichaam meer heeft. Het is een dolende ziel tussen hemel en aarde.

Wanneer negatieve energieën verdwenen zijn, komt de energiehuishouding in balans. Dit heeft een positieve invloed op de bewoners. Het zuiveren van energetische blokkades opent de weg voor positieve en nieuwe energie. Het is heel belangrijk dat entiteiten verder gaan, zodat wij onze eigen ruimte kunnen innemen.

Mag ik jou ondersteunen?

Laat je niet weerhouden, schaam je niet en geloof erin dat je van je klachten af kan komen. Heb je vragen of heb je het idee dat ik jou kan bijstaan en ondersteunen? Neem dan gerust contact met mij op.

Waarom een huisreiniging?

Zeer gevoelige mensen of kleine kinderen kunnen veel hinder ondervinden van negatieve of ongewenste energieën en/of entiteiten. Entiteiten zitten vaak vast in een huis. Je kunt ze wegjagen, maar zonder voldoende kennis en kunde zullen ze meteen weer terug keren. Het is tenslotte ook hun huis en ze laten zich niet wegjagen. Deze entiteiten zijn vaak verdwaald. Sommige entiteiten willen iets vertellen aan de bewoners, ze zijn in het huis met een reden. Ze hebben in veel gevallen dezelfde onverwerkte ervaringen als een van de bewoners van het huis. Ze komen de bewoner triggeren om ze bewust te maken van deze onverwerkte ervaring. Zodra je als mens deze ervaring verwerkt hebt, kan de entiteit daarop meeliften. Laat het huis door een professional reinigen, zodat elke bewoner in huis weer geniet en niet angstig is.

Huisreiniging

Heb jij last van …

Heb jij, een medebewoner of een van je kinderen last slaapstoornissen, vermoeidheidverschijnselen of het waarnemen van zaken die voor jou onverklaarbaar zijn? Zie of hoor je dingen die niet thuishoren in jouw huis? Voelen sommige plekken in huis niet fijn aan? Heb je wel eens het gevoel dat er iemand in je buurt is, terwijl je niemand ziet? Een koude wind voelt, terwijl ramen en deuren gesloten zijn? Bij sommige mensen gaat de radio vanzelf aan of knipperen lampen. Allerlei zaken waar de meeste mensen zich helemaal niet prettig bij voelen. Hier kunnen overigens niet alleen mensen last van hebben, huisdieren ook.

Dit zijn enkele redenen waarvoor mensen mij inschakelen om hun huis te reinigen. Herken jij bovenstaande punten? Of ervaar jij andere dingen in huis waar je geen goed gevoel bij hebt? Dan is de kans groot dat er negatieve of verouderde energieën of entiteiten in jouw huis aanwezig zijn.

Mijn werkwijze huisreiniging

Mijn werkwijze is vooral heel erg persoonlijk. Jij neemt mij in vertrouwen en ik toon jou te allen tijde begrip. Als ik uitgenodigd word om een huisreiniging uit te voeren, slapen de bewoners van een huis vaak slecht, horen of zien ze ‘dingen’ of voelen bepaalde plekken of ruimtes in huis niet fijn aan. Ik geloof jou, ik snap jou en in veel gevallen herken ik jouw ervaringen.

We beginnen altijd met een kort, inleidend gesprek. Wie ben jij? Welke klachten ervaar je? Op welke plek(ken) worden de klachten ervaren? Heb je zelf een idee waar het vandaan kan komen? Wat heb je al geprobeerd? Entiteiten willen soms iets vertellen aan de bewoners of ze zijn om een bepaalde reden gebonden aan de locatie en kunnen niet verder. In beide gevallen reinig ik het huis eerst met salie. Salie is een gedroogd kruid dat vrij sterk ruikt. Met salie haal ik alles in huis weg wat er niet hoort, zoals entiteiten of negatieve energieën. Tegelijkertijd veeg ik met mijn energie het huis schoon om daarna contact te zoeken met de entiteit(en). Aan het eind van de reiniging sluiten we af met een kort gesprek, waarin ik je kan vertellen wat de entiteit kwam doen of vertellen.

Emiel Verhoeven energetisch therapeut

Kosten huisreiniging

Wanneer ik een huisreiniging uitvoer, in een gemiddeld huis, duurt dit ongeveer twee uur. Een huisreiniging kost € 75,- per uur exclusief eventuele parkeerkosten en kilometervergoeding van € 0,60 per gereden kilometer (retour).

Voor het reinigen van een huis zit ik niet vast aan een regio. Denk je dat ik jou kan bijstaan? Dat een huisreiniging jouw problemen oplost? Dan help ik jou graag. Huisreinigingen vinden meestal plaats op woensdag en vrijdag.

Kernwaarden van Emiel

Er zijn vast en zeker meerdere energetisch therapeuten die jou kunnen helpen. Het gaat om het gevoel dat je hebt bij een energetisch therapeut. Bij wie voel jij je prettig, wie vertrouw je, bij wie ben je helemaal op je gemak en durf je je 100% open te stellen? Mijn kernwaarden zijn:

  • Zeer persoonlijke werkwijze
  • Vertrouwd en veilig
  • Werk vanuit eigen ervaring
  • Veel kennis door opleidingen en workshops