Blog


Hoe voel ik me?

De laatste tijd krijg ik weer veel mensen in mijn praktijk die niet goed in hun lichaam zitten. Ze weten niet precies hoe ze zich voelen, hebben het gevoel dat ze iets missen, zijn vaak erg moe en staan in een soort overlevingsstand.

Open praktijkdag

Zondag 11 april is het zover! Van 11.00 tot 15.00 uur is de open praktijk dag 2021. Vanwege Corona kon de dag vorig jaar helaas niet doorgaan, maar nu ziet het ernaar uit dat we zelfs live kunnen! Natuurlijk met alle maatregelen die zorgen voor een veilig bezoek.
Kom jij ook kosteloos en vrijblijvend een kijkje nemen?

Voel je je leeg?

Leegte in jezelf is een thema wat mij al vele jaren bezighoud. Terwijl ik er al veel stappen in heb gezet. Een gevoel van honger, heimwee of gewoon het gevoel dat je iets mist, maar niet weet wat. Een gevaar van deze gevoelens is dat je jezelf kunt verliezen in bijvoorbeeld: eten, drinken, seks, social media, enz. Ze noemen je dan verslavingsgevoelig.

Zit je in je vel?

In deze tijd worden we erg geconfronteerd met onszelf. Dat voelt niet altijd even fijn, want we gaan dingen voelen die we misschien al heel lang weg hebben gestopt. Het is daarom best een uitdaging om in je lichaam te blijven en te voelen wat er gebeurt als je bij jezelf bent. Waarschijnlijk vindt je het fijner om in je telefoon of in je favoriete serie te duiken en dat is heel begrijpelijk. Onbewust wil je jezelf beschermen voor die ongewenste gevoelens. Je hebt ze tenslotte niet voor niks weggestopt.

Waarom slapen we slecht

Waarom slapen we slecht?

Wist je dat bepaalde energieën en entiteiten spanning in je huis kunnen veroorzaken? Ik kom bij veel mensen thuis waar de kinderen of de ouders slaap- en/of angstproblemen ervaren. Ze kunnen me om meerdere redenen om hulp vragen.