Kom je een kijkje nemen?

Zondag 11 april is het zover! Van 11.00 tot 15.00 uur is de open praktijk dag 2021. Vanwege Corona kon de dag vorig jaar helaas niet doorgaan, maar nu ziet het ernaar uit dat we zelfs live kunnen! Natuurlijk met alle maatregelen die zorgen voor een veilig bezoek.

Kom jij ook kosteloos en vrijblijvend een kijkje nemen?

Is het iets voor jou?

Je kunt op die dag bij mij terecht voor een kort consult (max. 25 minuten), waarbij ik poppetjes zal gebruiken. Met die poppetjes kan ik in een korte tijd laten zien (en voelen) wat er gebeurd in je onderbewuste als je met een vraag komt. Die vraag kan over van alles gaan, zolang het voor jezelf is, niet toekomstgericht en dat je bij fysieke klachten de medische weg al hebt bewandeld.

Dus loop je al langer met bepaalde klachten of gevoelens en kom je er niet uit? Tijdens het consult ga je ervaren dat het onderbewuste je iets duidelijk wil maken. Vaak zijn dat onverwerkte ervaringen die op latere leeftijd voor problemen gaan zorgen.

Maar er zijn tijdens deze dag ook heel veel collega’s die hun praktijk openstellen. Benieuwd? Kijk op www.openpraktijkdaguden.nl voor alle praktijken en hun aanbod. Reserveer snel want er is beperkt ruimte.

Hoe reserveer je?

Je kunt bij mij reserveren via de contactpagina op mijn website. Stuur me een bericht en ik laat je zo snel mogelijk weten welke tijdvakken nog beschikbaar zijn. Voor de mensen die een plekje hebben kunnen bemachtigen heb ik nog een mooie kortingsactie voor een volledig vervolg consult.

Je bent welkom :)

Emiel Verhoeven energetisch therapeut

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel?

Ken jij iemand of ben jij iemand die slaapproblemen ervaart? Of herken je bepaalde klachten en weet je niet met wie je het erover kan hebben? Ik heb veel ervaring op dit gebied en heb begrip voor je situatie.

Neem gerust contact met me op via info@onbewust-bewust.nl.